Vakantie in eigen land 

Afgelopen week zijn we met Loewe een lang weekend op vakantie geweest in Zeeland. Wij zatten in ‘EuroParcs Poort van Zeeland’ een heerlijk (luxe) vakantiepark aan zee. Loewe en wij hebben ons prima vermaakt op de eiland van Zeeland en de bruisende stad Rotterdam wat allemaal nog op geen 30 min afstand ligt.

Het huisje
Europarcs verkoop ervaringen

Het huisje is strak en modern ingericht, een waar luxe gevoel. De bungalow is volledige ingericht en van alle gemakken voorzien. Van de nieuwste keuken apparatuur tot een gelikte en schone douche. Het is een heerlijk park klein en erg mooi, Loewe moest even wennen aan het ‘nieuwe huis’ maar was al snel op haar gemak.

Loewe’s nieuwe vriendjes
Loewe speelt

Loewe heeft de tijd van haar leven gehad en uitbundig gespeeld met de alle andere honden op het park en het strand, nu ligt ze lekker bij te rusten op het kantoor🐶💤 Het weekend was lang genoeg en zeker geslaagd

Het strand Haringvlietdam  

Ervaring verkoop europarcs

Dit speciale hondenstrand ligt in Hellevoetsluis, een prachtig plaatsje wat ook zeker leuk is om te bezoeken als je er toch bent. Het strand is het hele jaar door toegankelijk voor honden en is nog geen 10 min gelegen van het park. In de omgeving zijn genoeg leuke hondenstranden en uitloop plaatsen te vinden, ik raad je dus ook zeker aan om eens een kijkje te nemen op losloop gebieden in de buurt.

Mocht je willen weten wat onze favoriete losloop gebieden zijn. Kijk dan eens hier!

 

Leave a comment

Australian Labradoodle Blog - Loewe The Doodle

Loewe The Doodle © All rights reserved 2018.