Doodle Friends

Dit is Ziggy. Ziggy is net als Loewe een Australian Labradoodle pup van momenteel 1 jaar oud ze is een echte deugniet. Zo is zij dol op het stelen van sokken en het rond banjeren in de tuin.

Dit is Olive. Olive is een mini Goldendoodle pup, Olive is net iets ouder dan een half jaar en is helemaal gek op de zon, strand en vrijdagen.

Dit is Mosey. Mosey is een mini Australian Labradoodle. Mosey is bijna 1,5 jaar oud maar is nu al een echte divo. Hij vindt niks leuker dan knuffelen, het is dan ook een echte teddybeer.

Dit is Mochi. Mochi is een Labradoodle van 1,5 jaar oud en is helemaal weg van spelen met andere hondjes. Waar ook altijd tijd voor is, is lekker spelen in bad.

Dit is Ernie. Een volbloed Labradoodle van 1,5 jaar oud. Ernie is dol op slapen en wandelen met haar baasjes.

Dit is Benson. Benson is ook voor 100% Labradoodle, Benson is 6 maanden oud en kan niet genoeg krijgen van (buiten) achter dingen aan te rennen.

Dit is Dolce, je zou het niet zeggen maar Dolce is al bijna 2, Ze is dol op rollen in de sneeuw en niet te vergeten de pupachino’s 🐻

chanel

Dit is Chanel, niet het merk maar een mini Labradoodle. Chanel is iets ouder dan 1 jaar en echt een luxe poes … uhm ik bedoel doodle. Ze is dol op aandacht.

Dit is Ollie. Ollie is een Labradoodle met een heerlijk zachte fleece vacht. Hij is iets ouder dan en half jaar en dol op zwemmen en knuffels.

Dit is Parker. Parker is een eigenwijze labradoodle, die veel weg heeft van een poedel. Parker is bijna 1 jaar en is altijd in voor een lekkere wandeling.

Een middelgrote Labradoodle die uit de buurt komt. Basil is geboren in Nederland maar is nu een echte Belgische Bourgondiër.

Dodi is een 2 maanden oude wollige harige Australian Labradoodle. Dodi is het jongste idool van Loewe. Dodi is dol op lekker bankhangen en knuffelen.

Na Chanel is nu Coco aan de beurt, een karamel kleurige doodle. Die precies een half jaar oud is. Het liefst speelt Coco de hele dag met zijn kleine maatje Ariston.

Willow is niet veel ouder dan Dodi, maar met zijn 3 maanden is het al een echte dame. Ze gaat dan ook nooit opstap zonder haar roze hesje!🎀

Australian Labradoodle Blog - Loewe The Doodle

Loewe The Doodle © All rights reserved 2018.